dissabte, 2 de juny del 2012

El mal de la Festa dels Bous: Escrit per Vanessa Sànchez



El mal de la Festa dels Bous: Escrit per Vanessa Sànchez.


Fa uns anys, arreu de Catalunya hi havia molta gent que no s’havia que a les terres de l’Ebre es realitzaven aquests festejos. I des de fa dos anys certes associacions estant donant a coneixeu-ho de forma indignant. Aquestes associacions denominades animalistes des de fa molts d’anys que estan però no en donàvem importància, però des del 2010 que van aconseguir la prohibició de les corrides de bous a Catalunya ens vam alertar perquè sabíem que aquesta victòria els donava força per atacar e intentar acabar amb la nostra tradició. 


Un cop aprovada la llei 34/2010 del blindatge dels espectacles amb bous, va ser quan van començar atacar i fer-se sentir. A partir de llavors va començar el gran mal de la nostra festa, els anti-taurins.

Aquí a Catalunya hi ha dos associacions que lluiten per acabar amb la nostra tradició, dos associacions que lluiten pel mateix però les seves ganes de protagonisme o de treure’n profit personal per part dels seus dirigents, els fa estar en un clima bastant tens entre ells.

La primera associació és AnimaNaturalis que té com a Presidenta a Aida Gascón, una noia, que sembla ser, que depenent la direcció del vent bufa ella. Aquesta dirigent, quan té una càmara de televisió davant es capaç de mentir i exagerar les coses per tal de fer arribar un missatge a la gent de la resta de Catalunya ben diferent a lo que són realment les festes dels bous. I a micro tancat, encara té la cara dura de dir que tot i que a ella no li agrada no hi veu cap tipus de maltractament als animals. Que tinc que dir més d’aquesta noia i la seva associació que ja no coneixem tots els aficionats taurins.

De qui més vull parlar es de la segona associació, ACTYMA. Una associació que van d’amagades, segons ells perquè som un salvatges i temen per la seva integritat,  i que tots els anys presenten denúncies que deixen molt de desitjar. Està presidida per un tal Arturo Perez del qual a hores d’ara no tinc informació però que té com a vice-president a un personatge que es diu Lluis Altès. La persona més mentirosa i manipuladora que he vist mai entre els anti taurins. Aquesta persona, per dir-li d’alguna manera, amb les seves publicacions és una de les culpables de que arreu de Catalunya, la gent que per mínima estima als animals, veigue la nostra festa com una aberració, el que nosaltres denominem ignorància no es més que el resultat de la mala informació o més dit de les mentires que recibeixen i que éste personatge va infundint. Us posaré varis exemple del que he trobat per a que veigueu del que es capaç aquest tipet.

Per començar, us anoto un comentari que va fer sobre Animanaturalis quan van filtrar la notícia de que a Alcanar se’ls havia agredit. D’aquesta forma vereu la simpatia que es tenen.

Esto es increíble!! lo que van a conseguir esta gente de Animanaturalis es que nos agredan a todos los activistas. Pero bueno!! y sin ánimo de crítica, ¿que esperan? ¿qué les dejen grabar sabiendo quiénes son?
Estas son Las Tierras del Eb...ro, en la noticia no veo que hay presentado denuncia a los Mossos por agresión y como es normal aquí no pasa nada.
Un consejo para los que van a grabar ante tales acciones hay un numero 112 (emergencias) del cual se tiene que hacer uso!!! ya que te han agredido monta un numero tal, que salgas hasta Juarilla de Conejos y así dejar claro quiénes son los organizadores gente violenta que busca la violencia ya sea hacia las personas o los animales.

Després d’entrar al perfil de facebook d’Actyma, revisant les fotos que tenen, me’n trobo una d’un bou embolat amb aquest comentari:

En la edición del periódico Público del 24 de julio, se ha publicado un extenso artículo titulado “Una tradición a prueba de ley”, donde se barajan diferentes opiniones sobre el blindaje de los correbous. Tanto el presidente como el vicepre...sidente de ACTYMA fueron entrevistados para dar su opinión al respecto, mostrándose críticos ante las incongruencias, y percatando un arduo trabajo en contra de estos festejos taurinos ahora legalizados. Pueden leerlo en los siguientes párrafos del artículo:

Pero ¿por qué el año pasado todos los espectáculos taurinos no recibieron el mismo trato en el Parlament? ¿Por qué las corridas se prohibieron y los correbous se blindaron? Luis Altés lo tiene claro. El vicepresidente de la asociación contra la tortura animal Actyma considera que los correbous fueron la moneda de cambio para la prohibición de una tradición española. "Se hizo un discurso identitario: no quiero los toros españoles pero blindo los catalanes que, además, no son catalanes, sino valencianos".
La actitud del Parlament defraudó a las asociaciones antitaurinas, que habían fijado unos objetivos más ambiciosos respecto al blindaje. Altés recuerda: "Pensaba que el Parlament miraba hacia adelante, pero ha demostrado que lo hace hacia detrás".
"Nos han toreado", explica Altés y añade que "la ley está negociada y consensuada a gusto de los taurinos. Se les ha dado más poder del que tenían. Ahora son policías de su propio espectáculo".
Pero los antitaurinos insisten en que los toros, durante los correbous, sufren estrés, ansiedad y miedo, y que, aunque no sea de una forma pública, mueren igual. "Si no es un animal como el toro Ratón, que en Castellón se ha llevado ya tres vidas por delante que no han hecho más que subir el precio de su alquiler, los animales no repiten de año en año y, entonces, ¿dónde están?", se pregunta el vicepresidente de Actyma

Adjunt hi havia aquest enllaç: 

Retalla aquest tros del video del reportatge de trenta minuts de TV3 i on es parla dels bous cerrils. D’aquesta forma fa arribar el missatge als seus simpatitzants de que es mentira que a les terres de l’ebre els bous i vaques no moren i viuen més de quinze anys. I clar els que ignoren el tema s’ho creuen!!!!

La setmana passada va sortir a la llum que aquesta associació havia denunciat al Mas de Barberans perquè el bou cerril no anava marcat, que se li va tirar terra als ulls per tal de fer-li mal als ulls i que si li va tirar un drap a les boles de l’embolat amb la intenció de que se li prengués foc i cremés al bou. Va ser la tanta ràbia que vaig sentir per tal animalada que no em vaig poder aguantar de fer-los un comentari tatxant-los de mentirosos, trasgiversadors, etc etc. I bé, vaig seguir rebent respostes que m’anaven encenent més, us les adjunto perquè no té desperdici els grau de maldad que tenen envers a la nostra estimada festa.

Ya vemos que los toros no marcados son tradición en las Tierras del Ebro, claro, al ser salvatge no necesita ser inspeccionado inicialmente por el veterinario y luego el amiguismo hace el resto, total, si va a "MATADERO", SI, digámoslo todo, que estos toros son toros de tortura, fuego y muerte sin publico!
Los amigos, les triquiñuelas, el no passa res que la Delegacio parará les denuncies, la prepotencia, las amenazas constantes a los activistas que son bombardeados con preguntas de los organizadores, llegando a las amenazas de tirarte al canal, y incluso ser empujado con cámara en mano al mar, SI esta es la gente de la organizaciones de bous gente violenta que busca el sufrimiento de los toros dándole cuerda, fuego y muerte
ACTYMA seguirá vigilando el sufrimiento de estos toros aun que la llei 34/2010 lo impida y solo nos deje denunciar el tiempo , los menores, y el estado de las instalaciones

Mentiras cuales? las que no matáis al toro, o que falsificamos vuestras declaraciones, Toros de CUERDA FUEGO Y MUERTE esto es lo que fomentáis, y que tan orgullosos estáis de vuestra patética tradición de muerte a animales nobles, diciendo que los queréis mucho, MENTIRA! eso si que es mentira, pues los torturáis como diversión, para el ego de la hombría que os falta, y luego la muerte, si la muerte eso que según dicen los políticos os diferencia de las corridas de toros... (Aquí em deixa penjat el video que anteriorment us he deixat)

 Tu eres de las que se tiran la sangre del bou después de muerto? como hacían en Alcanar, seguro, eres de esas!! una defensora de la muerte hacia los animales, que se esconde detrás de palabrería sobre la tradición de igual manera que Pedro Fumado "lo xarnego" otro "farsante" que pide que la gente vaya de cara jajaja como él seguro!!
¿Esto de que el bou cerril hay que matarlo donde lo dice? debe ser en la ley Mundial de la penya CHE BOU. háztelo mirar ante de decir tonterías como estas porque dejas con el culo al aire a todos esos farsantes que van diciendo que quieren al bou, tu eres una cínica mas que miente como todos los peñeros diciendo lo que no siente y justificando lo injustificable así que solo me que decirte: xiec que no tens feina? a la pos...
La peña che bou igual que muchas otras compran los toros para ensogarlos torturarlos y matarlos, claro conscientes de ello!! esos que tanto hablan de que “AMAN AL BOU” lo compran lo torturan y lo matan y luego salen en las entrevistas diciendo que los toros viven 15 años "iros a la mierda pero con respeto" eso si a los hechos nos remitimos
Això només és una petita mostra del que aquest tipus de gent es capaç de dir per tal de rebre recolzament en una lluita de la que tots els aficionats als bous de les Terres de l’Ebre no permitirem que en surtin vencedors. Ens tatxa de salvatges i violents, quan ells son els primers de promoure un odi contra la gent del nostre territori amb el que demostren no tenir cap tipus de moral per recriminar cap acte que pugui produir-se i que només és provocat per la indignitat que ells promouen.
Cada dia estem més indignats, més cabrejats i estan acabant amb la nostra paciència. Però no tenim que baixar la guardia i caure en les seves provocacions, és l’únic que estan buscant per tal de vendre la noticia de que som uns violents i salvatges. Perquè com no tenen cap argument més, d’aquesta forma la gent d’arreu de Catalunya estarà més en contra i els perjudicats serem nosaltres. I això no ho podem permetre!!!!

VISCA ELS BOUS A LES TERRES DE L’EBRE. ABANS,ARA I SEMPRE!!!!

Vanessa Sànchez 

3 comentaris:

  1. Gràcies Vanessa per aquest article que has volgut publicar al blog. L'he llegit i és molt interessant a la vegada que es veu clament la intenció i propòsit d'aquest tipus de plataformes animalistes. Enhorabona per aquest article i ja saps que sempre que vulguis aquí tens aquest mitjà per publicar el que vulguis. Fins aviat..

    ResponElimina
    Respostes
    1. UN MOLT BO ARTICLE!! No sé si era ACTYMA, crec que si que fa uns anys van mirar qui eren els seus components i resulta ser que eren 8 o 10 i tots família.No us pregunteu per què tant sols venen aquí? Perque fins ara els escoltaven i donaven corda a part d'altres coses......els polítics.Som un petit reducte fins ara desconegut pels que manen; que vagin a altres autonomies a dir mentires, el millor com diu una altra companya del blog es no fer-los cas, quant veuen una càmara es tornen bojos!!!els encanta el protagonisme.Anims a tots, ningú de nosaltres es sent assessi ni criminal, no? en tot el que passa que som el primer pais europeu en pobressa, de pensones i nens que estan patin aquí i fora, no penseu que aquesta gent fan el ridícul?

      Elimina
  2. A l'ermita de l'Aldea van estar... Tinc un video. Esta gent si que son mentirosos. No val ni la pena entrar al seu joc. Jo ja m'he cansat... Si voleu vos dixo al face el video.

    ResponElimina