dijous, 31 de maig del 2012

Encierros San Fermín Pamplona 2012:

Encierros San Fermín 2012:







Els aficionats als bous de les Terres de l'Ebre, i cada any amb un major nombre, durant els dies del 6 al 14 de juliol acudeixen a disfrutar i alhora participar de les que segurament son les festes més populars i conegudes arreu del món. Per tant per anar obrint boca us adelantem el cartell dels encierros d'aquest any 2012. Hi ha alguna novetat però la majoria de ramaderies que hi participaran son ja molt conegudes a Pamplona i pels corredors també. Aquí teniu el cartell de la Feria del Toro de Pamplona 2012:




DIA 7 DE JULIOL   =  Ramaderia de Dolores Aguirre.
DIA 8 DE JULIOL   =  Ramaderia de Miura.
DIA 9 DE JULIOL   =  Ramaderia de Cebada Gago.
DIA 10 DE JULIOL =  Ramaderia de El Pilar.
DIA 11 DE JULIOL =  Ramaderia de Fuente Ymbro.
DIA 12 DE JULIOL =  Ramaderia de Torrehandilla - Torreherberos.
DIA 13 DE JULIOL =  Ramaderia de Juan Pedro Domecq.
DIA 14 DE JULIOL =  Ramaderia deVictoriano del Rio.

Com sempre, els que tinguem la oportunitat d'anar-hi ens carregarem d'energia i viure'm uns dies de festa però sobretot de passió pels bous, una oprtunitat única per veure de prop aquests animals. Uns dies de cansament i emoció. 


Tal com deiem abans, cada cop son més els aficionats als bous de les nostres terres que aparquen les seves feines durant uns dies i acudeixen a Pamplona per a disfrutar d'aquestes festes de San Fermín. I per a mostra aquesta fotografia feta l'any passat amb gent de Paüls, Alcanar, Amposta, Masdenverge, Godall, Santa Bàrbara, Xerta i també de Vinaròs (C.Valenciana). Aquesta és la millor manera de veure la unió que aquesta festa és capaç d'aconseguir, tots units per la mateixa cosa LA FESTA DELS BOUS...



En definitiva uns dies d'estar amb els amics i passar-ho bé, però sense deixar la precaució de banda, que s'ha d'anar i tornar que després ens queda la nostra propia temporada i també la tenim que disfrutar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada