dijous, 31 de maig del 2012

Programes de Ràdio:

Programa de Ràdio "ESPAI TAURÍ" de Ràdio Delta de Deltebre:

Setmanalment també us adjuntaré al blog el programa radiofònic que des de fa uns mesos Ràdio Delta de Deltebre va iniciar per a fer-mos arribar la actualitat taurina del nostre territori a tots els aficionats. Una iniciativa que també va voler fer-se seva La Plana Ràdio de Santa Bàrbara i el Grup Ebre TV. 
Més recentment Amposta Ràdio també ha iniciat un altre programa de ràdio anomenat Bous a la Plaça. Per als aficionats és important està informat al dia de tot el que comporta la nostra festa i espero que tingui molta durada a les graelles de cadascuna d'aquestes emisores. Aquesta penso és la millor arma que nosaltres podem utilitzar, és a dir, difondre mitjançant aquests canals la festa dels bous. Enhorabona doncs, a Amado Cebolla de Ràdio Delta, Paco Roig de La Plana Ràdio, Xavi Barberà del Grup Ebre TV i a Carlos Somilinos i els seus col.laboradors d'Amposta Ràdio per l'altre programa taurí que actualment s'emet.
 Per tot això cada setmana us penjaré l'enllaç del programa Espai Taurí per a que el pugueu escoltar i fer-ne les vostres pròpies valoracions, jo també faré la meva propia opinió del programa.

Enllaç per poder escoltar el programa:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada