diumenge, 7 d’abril del 2013

BOUS CERRILS TEMPORADA 2013:

Bous Cerrils temporada 2013:


Les penyes taurines del nostre territori comencen a escalfar motors i tot seguit vull presentar-vos als bous que aquest any algunes de les penyes de les Terres del Ebre han comprat per a que la resta d'aficionats als bous puguessim disfrutar veient-los pels carrers o places de les nostres poblacions. És un autèntic luxe veure com la passió i afició al bou fa que cada any siguem més els que ens unim al viatge de l'apassionant món del bou en tota la seva plenitud. 

Enhorabona a tots pels esforços que teniu, tenim que fer per mantenir viva la flama de la festa dels bous i perquè sabem que les coses que es fan amb il.lusió tenen recompensa.

Aquí teniu els bous cerrils que ja s'han comprat per a la temporada 2013:



Bou de Albaserrada de la Penya Afició d'Amposta
Aquests son els bous que la Penya Afició, un referent a les Terres de l'Ebre, ja que aquest any celebren el seu 25è aniversari torna en força i està organitzant un cartell de luxe per a les properes festes majors de la capital del Montsià. A més a més d'aquests bonics bous comprats a la finca de Germán Vidal de Cabanes tenen preparada la tornada a la plaça d'amposta del històric concurs d'anelles que tants bons moments ens han fet passar als aficionats als bous i que encara em poso de carn de gallina al recordar una plaça de gom a gom en diumenge al matí. Enhorabona companys de la Afició i estic convençut que serà tot un èxit tan d'organització com de participació. A per cert i moltes felicitats per aquestes bodes de plata.
Bou de Hnos. Tornay de la Penya Afició d'Amposta
Bou de Carlos Nuñez de la Penya La Serra de Godall


Bou de Salvador Domecq de la Penya Bous per la Festa d'Amposta

Bou de la Penya Cerril d'Amposta

Bou de Santiago Domecq de la Penya Taurina La Senia






















La Penya La Serra de Godall, tot i que ja té nou anys d'història, només en fa un que s'ha sumergit en el món del bou cerril i poden estar més que satisfets, ja que en un any han demostat que tenen molt a dir en aquest apartat. Recordem que l'any passat van ser nominats en varies categories dels premis taurins Terres del Ebre i a la postre van aconseguir dos premis. Un com a millor bou cerril embolat i l'altre com a primer finalista en la categoria de millor cartell de bous cerrils de penyes. Aquest any tornen en ganes i aquí ens presenten al seu exemplar. Felicitats i molta sort. A més a més tinc que dir que amb molt d'orgull des de fa un any presideixo aquesta penya taurina.








La penya Bous per la Festa també han comprat el seu bou per a les properes festes majors d'Amposta. Un preciós exemplar que estic convençut que farà les delicies de la gent quan el primer diumenge de festes s'obri el caixó i el veiguem còrrer pels carrers de la ciutat. Una penya jove però amb molta afició i ganes de fer-se un nom a les nostres terrres. Endavant i sort.













Que podem dir de la Penya Cerril d'Amposta, una penya capdavantera a les nostres terres, de les més veteranes i que aquest any torna a confiar amb un bou de Samuel Flores, una ramaderia que els va fer quedar molt bé la primera vegada que presentaven un bou d'aquest ferro a la plaça d'Amposta. Companys enhorabona i segur que aquest any també disfrutarem de la bellessa i estampa d'aquest bou pels carrers de la capital montsianenca.














La penya Taurina La Senia aquest any compleix el seu segon any i
torna amb molta motivació amb un bou de llegenda. Amb el ferro de la D. Amb dos anys ja saben el que és també guanyar un premi als millors de les Terres del Ebre com a millor joc de bou cerril del 2012. Es un plaer poder veure que els pobles de les terres del ebre treballen per a que la nostra festa estigui més viva que mai i en aquest cas els seniencs ho estant fent a la perfecció. Felicitats i segur que aquest dia ens veurem per la vostra població. 







A mesura que la resta de pobles vagin fent les seves compres taurines, us els presentaré amb tots els honors com he volgut fer amb aquests.

Sort i al bou!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada