dimecres, 8 d’abril del 2015

MANIFESTACIÓ 19/04/15:

Manifestació 19/04/15:

La gent del bou ja no aguanta més, les pressions, les amenaces i els constants atacs que tenim dels grups animalistes i de part d'algun sector polític.

La gent del bou, amb la Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l'Ebre al capdavant ha dit prou i ha convocat una MNIFESTACIÓ en defensa de la festa dels bous en general per al dia 19 d'abril a Amposta.

La movilització que s'està fent no té precedents al nostre territori. Totes les penyes, les comissions i els aficionats de peu estan immersos en fer d'aquesta marxa un autèntic crit d'atenció a la societat catalana i de la resta de l'estat. Tenim molt a dir i sens dubte el dia 19 demostrarem a tothom que aquesta festa dels BOUS té al darrera molts defensors i tot el país veurà el crit conjunt i unànim del SÍ als BOUS. 

Nosaltres volem RESPECTE i LLIBERTAT, volem disfrutar dels nostres bous amb la tranquil.litat de viure la festa com molts altres que viuen la seua sense sentir-se perseguits ni amençats. 

Estem deixant-nos la pell patejant tot el territori i a cada poble que anem sortim amb les piles carregades per totes les mostres de suport dels penyistes i dels membres de les comissions. Els pobles s'han unit (ajuntament sigui quin sigui el color polític) i la gent UNITS per la festa... això sincerament no té preu!!!

També volien veure'ns partits, que entre nosaltres mateixos ens separessim i han conseguit tot el contrari. Per primer cop tots els taurins, sigui quina sigui la seva procedència ens hem unit i caminem pel mateix sender, això sincerament tampoc té preu!!!

El que la festa dels bous ha conseguit amb el meu cas no ho canvio per res....els bous han segut capaços de fer-me conèixer amb els que avui son els meus amics, han segut capaços de reunir a totes les generacions de la meva família en una mateixa plaça de bous (els 
meus avis, els meus pares, la meva germana i els meus nebots) tots junts gràcies a la tradició i gran treball realitzat pels nostres avantpassats que amb les seves mancances han sabut mantenir viva la TRADICIÓ i l'han sabut fer arribar fins als nostres dies. Això amics sincerament tampoc té preu!!!

El dia 19 d'abril només hi cap un únic resultat a les quinieles....i aquest és GUANYAR...VÈNCER...!!! Només hi cap demostrar a tothom la nostra FORÇA, VITALITAT i ESTIMA cap a la festa. Només hi cap L'ÈXIT.. Si no sabem fer tot això haurem FRACASAT i jo amics i amigues no vull ser la generació a la que ens prohibeixin els bous....jo no!!!

Dia 19 d'abril a les 11 del matí, TOTS i dic TOTS hem d'estar a Amposta UNITS per la LLIBERTAT I RESPECTE A LA FESTA A LA CULTURA A LA TRADICIÓ DELS BOUS!!!

Només si estem tots haurem guanyat la batalla i haurem demostrat a qui encara no s'ho ha volgut creure que les TERRES DE L'EBRE som molts i UNITS podem ser IMPARABLES!!!