dijous, 17 d’octubre del 2013

NO HI HA DRET!!!


No hi ha dret!!!

Santi Albiol (article opinió)
Actualment, els que estimem la festa dels bous, estem vivint un moment difícil, una vegada més gràcies als mal anomenats "DEFENSORS DELS ANIMALS". En aquesta ocasió estan utilitzant les seves influències polítiques i judicials, cosa per altra banda que no els està bé, ja que sempre han segut ells els que deien que erem nosaltres els aficionats als bous qui utilitzàvem les influències i amistats per ser afavorits amb les decisions que es prenien.... mira per on ara es tindríen que menjar aquestes paraules, perquè han trobat la via i el setge per enviar amenaces.

Ara l'han pres amb les ramaderies, la principal base de la nostra festa. Aquí es veu l'autèntic objectiu que tenen, fer caure a qualsevol preu la activitat ramadera i amb aquesta caiguda la desaparició de la espècie del bou brau a les nostres terres. Amics, a això se li diu AMOR pels animals. 


Plataforma que vol acabar amb nosaltres
Com sabeu les ramaderies d'Alfara de Carles tenen paralitzades cautelarment les seves activitats per la severa sentència d'un jutge del Contenciós - Administratiu de Barcelona, gràcies a la denúncia de la plataforma PROU i dels Anselmitos i Raholitos que els acompanyen que desgraciadament per a nosaltres tenen molta influència per tal de que el jutge (expert amb la matèria taurina sembla ser) dictamini una sentència com la deliberada. Una sentència lluny de la realitat. Resulta que ara les ramaderies no podran ni realitzar les seves activitats ja que segons els Anselmitos i Raholitos una "tienta" o una "marcada" son espectacles públics....quina ignorància hi ha per estes catalunyes....i el més greu és que encara hi ha gent que seu creu i més greu encara és que entre qui se'ls creu hi estigui la justícia. Afortunadament, però, encara tenim armes al nostre poder per seguir fent via per tal de demostrar a tothom i en especial al jutge que l'activitat ramadera amb quasi 100 anys de vida al nostre territori pot demostar no tan sols amb paraules sinó també amb fets que el que es porta a terme a aquestes ramaderies està a anys llum de ser un espectacle públic. Però novament haurem de ser nosaltres qui ho tingui que justificar, perquè aquests de la plataforma PROU conjuntament amb los Anselmitos i Raholitos tiren la denúncia però mai justifiquen els fets.

Roda Premsa explicant el tema de la sentència
En definitiva, seguirem lluitant perquè és el que hem fet sempre i si no ens defensem nosaltres no esperem que vingui ningú a ajudar-mos. El flat a bou pareix que fa por al nostre país quan el que hauria de fer és ALEGRIA i FESTA perquè el que es respira una tarda de bous o vaques als nostres pobles és això UNITAT, GERMANOR i veure els pobles units amb un sol lloc....


Per tan encara creieu que  hi ha dret al que estem vivint? Jo crec que NO.