dijous, 10 de gener del 2013

Un CORREBOBO...amb nom i cognoms....!!!

Un CORREBOBO...amb nom i cognoms...!!!!

Donar corda a les associacions animalistes aporta tenir que aguntar moltes calumnies i disbarats. Però crec que l'autèntic problema d'aquestes entitats és que es creuen les seves propies actuacions i això és un tema que a mi em preocupa perquè pot convertir-se amb una patologia crònica i que avui en dia no té un diagnòstic clínic. Hauríem de demanar a la Fundació La Marató de TV3 que dediqui una marató per a recaudar diners per a la investigació d'aquesta malaltia rara que s'anomena "bobitis animalistis aguda".
Seria interessant poder investigar aquesta malaltia pel bé de la societat ja que la patologia que presenten és contagiosa  és un perill, per tant és important poder-la erradicar en la major brevetat possible.

imatge d'un dels virus
Actualment aquesta malaltia està controlada i perfectament vigilada per la Organització Mundial de la Salut, la qual l'ha erradicada solament amb tres focus d'infecció (Animanaturalis, Actyma i PACMA). Tot i que només "actyma" presenta un simptoma diferent a la resta ja que encara no s'han localitzat els nuclis. 
Afortunadament els anti-bobitis, també coneguts pel nom de CORREBOBOS, estan treballant amb contunditat i verdadera professionalitat per intentar frenar l'atac d'aquests autentics malats. 

imatge d'un dels virus




La última noticia que sabem d'aquest sector és la nova al.lucinació que han tingut i de la que com sempre els mitjans de comunicació morbosos i que estan també afectats per aquesta malaltia han publicat. Es tracta de la denúncia que han presentat al poble de Masdenverge per segons diuen "haver clavat als bous de la penya che bou la divisa amb arpó" Una noticia que ha tardat poc a ser difosa per la xarxa. Per sorpresa, els CORREBOBOS han començat a fer la seva funció de destrucció i pronte han sabut frenar aquesta al.lucinació, per tant s'està demostrant que les investigacions per destruir aquesta malaltia fanàtica estan donant els seus fruits i cada cop son menys els que es deixen enganyar per aquests focus d'infecció.

imatge del virus "bobitis"
Els CORREBOBOS poden estar tranquils ja que de moment han guanyat totes i cadascuna de les batalles contra aquests "bobitis animalistis" cosa que fa pensar als investigadors que aquesta malaltia està cada cop més controlada i amb clars simptomes de poder ser erradicada amb qüestió de pocs anys, d'aquí el nostre interès que TV3 faci aquesta Marató el més aviat possible, ja que creem que si poguessim aconseguir recaudar la quantitat de la passada edició prop de 11.000.000 d'euros serien més que suficients per erradicar definitivament aquesta malaltia contagiosa. De fet segons els nostres investigadors serien necessaris només un 0,5% del total dels diners per fer front a aquesta lacra, que és en concret la representació que tenen aquests malalts a nivell nacional. La resta, és a dir, el 99,5% els destinaríem a erradicar una altra lacra que per a nosaltres és més important com és la pobresa i les injusticies socials que desgraciadament afecta a molta més gent que aquesta malaltia al.lucinògina de la que estem parlant.

Com a CORREBOBO i com a "rei de los tuertos" vull dir amb tota serietat que mentre tingui forces i de moment afortunadament me'n sobren seguiré lluitant per erradicar aquesta malaltia però amb la sort de tenir al costat a tot un grapat de gent del territori que se sent orgullosa de tenir una festa tan bonica i tradicional com u son els bous.

Sé que per als que estan afectats per aquesta malaltia és difícil entendre això, però és molt més complicat i difícil poder-se enganyar i alhora deixar-se infectar per aquests focus de calumniadors i mentiders compulsius. 

La vergonya de tot plegat és que tinguin aquesta impunitat per fer el que fan sense tenir el càstig que es mereixen, però això en part és degut a que no tenen el suficient valor d'agafar el bou pels cuernos i presentar les denúncies per via penal.... Si no ho fan és simplement perquè administrativament la malaltia avança més lentament i tenen més temps d'anar infectant. Penalment la malaltia s'erradicaria amb només un parell de setmanes, el que costaria la pèrdua del judici i la quantia que haurien de pagar en concepte de danys i delictes de falsetat documental... 

Com deia ahir, tenen sort de que som CORREBOBOS i tot i això els tenim controlats perquè si fossim CORREVIUS aquesta malaltia anomenada "bobitis animalistis aguda" ja hauria desaparegut.


Aquest es el comentari d'un CORREBOBO...BOUERO amb nom i cognom i per cert orgullós de ser-ho, cosa que algú d'aquests infectats no ho pot dir, perquè és més fàcil calumniar i insultar amb la cara darrera d'un android verd. 

Al bou se'l té que defensar amb la cara ben alta i no amb la cara tapada ja que per a mi això és de cobards.